Продукти за Път malton (4)

Цейлонска канела

Цейлонска канела

През 16-ти век португалските завоеватели открили цейлонската канела в Шри Ланка и донесли тази подправка в Европа през 16-ти и 17-ти век. Цейлонската канела се получава от диворастящи дървета, които достигат височини до 10 м и растат в горите на Цейлон и Южна Индия. Тази подправка се произвежда от най-фината вътрешна кора, която се реже от тригодишни клонки. Истинската цейлонска канела е силно ароматна и с отличен вкус. Всеки, който някога е опитвал канела, добре знае какви различни вкусови качества притежава тази подправка. Въглехидрати (г / 100 г): 4,0 Мазнини (г / 100 г): 3,0 Протеини (г / 100 г): 28 Калоричност (ккал): 160 Минимален срок на годност: 18 месеца Нетно тегло (г): 30
Царевично семе 450г

Царевично семе 450г

Царевичното семе е царевично брашно, което варира по размер от 300 до 800 микрона (размера на семолината). Този продукт не съдържа глутен. Технологията за студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 450 г
Царевично нишесте

Царевично нишесте

Царевичното нишесте често се използва в кетчуп, майонеза, различни сосове и пудинги, както и в пълнежи за пайове. Този продукт може също да помогне, ако трябва да направите тестото по-малко глутеново и да му придадете нежност и мекота. Царевичното нишесте има малко повече калории от картофеното нишесте. Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка производствена фаза. Гарнек беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекръстено зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити държави. Тегло: 400 г
Тапиока нишесте 300г

Тапиока нишесте 300г

Тапиоковото нишесте се отличава с това, че увеличава вискозитета на продукта, без да го оцветява. Свойствата на тапиоковото нишесте са много сходни със свойствата на картофеното нишесте. То се използва в много безглутенови рецепти за печене, за да направи ястието да изглежда по-добре или за да се постигне златиста коричка. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си. Тегло: 300 г